2012. szeptember 24., hétfő

Life Unexpected

No, nem a sorozatról van szó... Az élet kiszámíthatatlan, ez a lényeg. Meg kegyetlen is. Jól eltűntem egy időre, ennek meg is van az oka. A családomat egymás után érték a megpróbáltatások - nem szeretném bővebben fejtegetni, legyen elég annyi, hogy Miskolc 4 kórházából 2-ben biztos nem tévedek el többet -, de végre már nem csak, hogy látom a fényt az alagút végén, de már fél lábbal azt hiszem, kint is vagyunk belőle.

Emiatt sem időm, sem kedvem nem volt az olvasáshoz. A blogoláshoz végképp nem. De szándékozom visszatérni, mert igenis hiányoznak a könyvek lapjai, meg ez a kis zugom, ahol megmondom a magamét. Ezt elindítandó, szombaton részt vettem a harmadik miskolci molytalin, amiről nagyon rövid időn belül szándékozom írni egy beszámolót :) Sajnos pénteken lebetegedtem, még ezzel küzdök, úgyhogy csak lassan haladok, de készülget.

Nem tudom, mennyire lesz intenzív a visszatérés, mert bár annyira nem érzem stresszesnek magam, mikor belegondolok, mennyit kell tanulnom/készülnöm sulira, igencsak tetemes mennyiséggel találom szembe magamat. Igen, érzem az érettségi előszelét, bár még azért 2 év az sok idő. De próbálok most már egy kiegyensúlyozott heti rendszert bevezetni az életembe, nem csak azért, hogy a mindennapjaimat megkönnyítsem, de az egészségem miatt is.

Szóval ennyi lenne, see you around, guuuuys.