2011. június 12., vasárnap

Segíts, hogy az Éjvilág egén feltündökölhessen a Holdvilág!

Mivel én is rajongója lettem a sorozatnak, csatlakoztam ehhez a kampányhoz. Így most ím, itt van FFG két fontos bejegyzése az Ügy kapcsán.


Kedves Olvasó!

Rob Thurman - Cal és Niko Leandros sorozatának első kötete, az Éjvilág kis hazánkban nem váltott ki nagy visszhangot… Sajnálatos módon a Twilight-saga és Edward Cullen „gyémántfényű ragyogása” elvakította az embereket, így a testvérek izgalmas és magával ragadó története az éjszaka sötétjében maradt… Pedig Ők is megérdemelnék a kitüntetett figyelmet, mert egy igazán rendkívüli urban-fantasy könyvről van szó!

Az érdeklődés hiánya miatt a Tuan kiadó gondozásában megjelent Éjvilág könyv folytatásának kiadása – a sorozat rajongóinak legnagyobb sajnálatára – veszélybe került.


Mivel nem szeretnénk, ha a feledés homályába merülne a testvérpár története, ezért szeretném megragadni az alkalmat, hogy a figyelmedbe ajánljam a kötetet, hogy Te is részese lehess a csodának:

Az Éjvilág egy testvérpár hihetetlen harcát mutatja be a világ ellen, ahol csak egymásra számíthatnak, miközben szörnyek üldözik őket, hogy elkapják Calibant, aki félig ember, félig szörny. Emellett Thurman virtuóz módon keveri bele a mitológiákat és azok lényeit az urban-fantasy világába...

Hogy juthatsz Éjvilág-hoz?
Könyvesboltban: 2.690 Ft
Tuan Kiadó honlapján (önálló kötetként: 1.345 Ft + szállítási ktg., horror csomagban: 2.490 Ft + szállítási ktg.)
Moly-bolt 2.286 Ft (+ szállítási ktg., vagy személyes átvétel)
Alexandra Online 2.287 Ft (+ szállítási ktg)
Libri 2.556 Ft (+ szállítási ktg)
Bookline 2.287 Ft (+ szállítási ktg)
Szellemlovas 2.287 Ft (+ szállítási ktg)
Vevőpont 1.063 Ft (+ posta, vagy futár ktg.)
Könyvudvar 590 Ft

Egyéb vélemények a könyvről:
Keményfedél (Nimablogja)

(Katt a teljes bejegyzésre további információért!)
Kedves Olvasók!

Gondolom már sokan kíváncsiak rá, hogy vajon a kezdeményezés, mellyel azt akarjuk elérni, hogy a Holdvilág kiadásra kerüljön, milyen irányba mozdult, milyen eredményeket értünk el eddig, történt-e előrehaladás?

Mióta elkezdtük terjeszteni az Éjvilág hírét, a könyves társadalom - az Éjvilág rajongóinak legnagyobb örömére - egyként mozdult meg, hogy segítsenek egy remeknek ígérkező sorozatot megmenteni attól, hogy eltűnjön.
Bloggerek, és más könyv fanok is csatlakoztak a hír szétküldéséhez, ami azt eredményezte, hogy az Éjvilág sokak könyvespolcára költözött be, esélyt adva a Leandros testvérpárnak, hogy bepillantást engedjenek történetükbe és világukba a magyar olvasóknak.

Az első négy napban körülbelül 50 kötet talált gazdára, és azóta ez a szám folyamatosan növekszik, ennyivel is közelebb kerülve hozzá, hogy a sorozat második kötete kiadásra kerüljön, ami csakis NEKTEK köszönhető!

Felvettük a kapcsolatot a Tuan kiadóval, akik készségesen küldtek egy kis ízelítőt a Holdvilágból, hogy beleolvashassatok. Ez a Holdvilág első fejezete, ami még egy nyers fordítás, nincs lektorálva, így nézzétek el a benne felejtett elírásokat, helyesírási hibákat.

Bízom benne, hogy meghoztuk a kedveteket, hogy beszerezzétek, és elolvassátok az első kötetet!

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki eddig segített, és azoknak, akik ezután is fognak.

Tegyünk ellene, hogy a Cal és Niko Leandros sorozat a feledés homályába süllyedjen! Légy részese és segíts Te is, hogy az Éjvilág egén feltündökölhessen a Holdvilág!

0 megjegyzés: